INFORMACIJE I SAVETI – GEODETSKO GRAĐEVINSKA OPREMA

Ovu stranicu redovno ažuriramo sa uputstvima, informacijama o proizvodima, recenzijama proizvoda, upoređivanjima, korisnim savetima i svim onim što smatramo korisnim za geodetsko-arhitektonsko-inženjersko-građevinsku zajednicu u Srbiji. Nadamo se da će Vam ovi članci pomoći u objašnjavanju i nedoumici prilikom odabira i kupovine instrumenata ili kao koristan dobar savet. Kliknite na link.

Vodič za kupovinu

Geo oprema

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OPTIČKI NIVELIRI

I am message box. Click edit button to change this text.

CIKLOMETRI

Ciklometri

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Jerusalim

Bogorodičin grob je jedan od najvećih hrišćanskih svetilišta u Jerusalimu. To je grobnica u steni gde je prema svedočenju apostola sahranjena Presveta Bogorodica.Smešten je u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice u Getsimaniji, u samom  podnožju zapadne padine Maslinske gore. Crkva svete Bogorodice u Jerusalimuu kojoj se rodio Isus i na ovome betonskom postolju je Isus prvi […]

Hilandar – Sveta gora

POSETA NAŠEM MANASTIRU HILANDAR SA UDRUŽENJEM SAVEZA POTOMAKA RATNIKA OD 1912 DO 1920 GODINE LETA GOSPODNJEG 2009.  

Boravak u Tunisu

U sahari gde su se snimali filmovi „Ratovi zvezda„Boravak članova saveza potomaka ratnika od 1912 do 1920 god. u Tunisu 2017 godineBoravak u sahari i odlazak uveče na zalazak sunca u sahari Prev 1of3 Next

ankanknklaa        fsaaaaaaaffaff

anfknlnmkln

Provera 1
Provera br2
pROVERA 3
Ovo je provera sada
2