Kanalska klima Gree U-Match serija

GREE KANALSKA U-MATCH PROFI SISTEM su split klima uređaji sa kojima se kombinuju odličan konfor centralne klimatizacije sa praktičnom i nižom cenom montažee za koju je potrebna osnovna oprema za montažu split klima uređaja. Klima je savršen spoj vrhunske tehnologije, velike efikasnosti i izuzetne ekonomičnostii i pouzdano su rešenje za grejanje i hlađenje.

Kapacitet kanalskih klima od 3,5kW do 16kW.

Veliki opseg rada – grejanje: od -15⁰C do +24⁰C i hlađenje: od -15⁰C do +48⁰C – omogućava da se uživa u željenoj temperaturi bez obzira na spoljašnje uslove. Namenjen za objekte široke namene ( restorane. kafe barove, hotele, velike sale, kao i poslovne i prodajne prostore) da budu skladu sa zahtevima prostora, moguće je povezati različite modela unutrašnjih jedinica: kasetne i kanalske.

KANALSKA Inverter klima U-Match serije su specijalno dizajnirane za evropsko tržište u A/A energetskoj klasi efikasnosti. Spoljašnje jedinice klime su univerzalnog tipa tako da se uklapaju sa različitim vrstama unutrašnjih jedinica. U split sistemu može da bude jedna spoljna i samo jedna unutrašnja jedinica. Ima freon R410A gas a sistem koji koristi je potpuno ekološki. Sistem uređaja se sastoji od mikro-kompijuterske kontrole, zaštite visokog pritiska, zaštite protiv smrzavanja, zaštite od opterećenja što ga čini mnogo pouzdanijim. Klima vrlo brzo dostiže zadatu temperaturu, nakon što dostigne zadatu temperaturu i zadržava niske frekvencije rada i održava stabilnu temperaturum u prostoriji.

Maksimalno rastojanje između unutrašnje i spoljašnje klime je do 50m, a rastojanje između  unutrašnje jedinice i žičanog kontrolera je do 10m.
Spoljna jedinica može lako da greje do -15°C spoljne temperature.
Funkcija laganog početka početka, bolja zaštita PCB ploče. Manje od 50A struje za početak rada.
Spoljna jedinica ima senzor temperature.

Kanalska klima Gree U-Match serija – Specifikacije:

  • Unutrašnja jedinica se lakouklapa u prostor jer zauzima jako malo prostora
  • Najčešće se ovakve klime ugrađuju u hotelima i u spavaćim sobama
  • Nizak nivo buke
  • Postavljen filter
  • Statički pritisk do 100 Pa
  • Dve pozicije za usis vazduha
  • Moguće povezivanje žičnog ili bežičnog kontrolera (žični kontroler uključen u cenu seta)
  • Nedeljni tajmer sa žičnim kontrolerom